1. Proba de cultură generală:
                                                Foaie de concurs, 3-4 ani                                                 
                                                Foaie de concurs, 4-5 ani                                                 
                                                Foaie de concurs, 5-6 ani                                                 
2. Proba artistico-creativă – 6-8 martie 2019:

Are drept scop stimularea creativității și a originalității. Această probă poate fi susținută în aceeași zi cu proba de cultură generală sau în următoarele două zile, la decizia cadrului didactic organizator.

Proba artistico-creativă constă în realizarea de către preșcolari a unei lucrări artistice, care să ilustreze unul din personajele preferate din povești regăsite în serialul de desene animate „Mihaela”, utilizând tehnici de lucru la alegere (pictură, desen, colaj). În vederea evaluării lucrărilor și a desemnării grupei câștigătoare, acestea vor fi fotografiate și transmise în termen de 30 de zile de la data concursului, pe adresa de email info@feced.ro. Prin tragere la sorți, se va premia o grupă dintr-o grădiniță cu materiale didactice (planșe, mape și jocuri educaționale).
Important: Pentru a salva fișierul apăsați butonul "Vizualizare PDF". Butonul de descărcare se află în partea de jos a documentului, sub forma unei dischete (în programele de navigare: Internet Explorer și Google Chrome) sau în partea din dreapta sus, sub forma unei săgeți care este orientată cu vârful în jos (în programul de navigare Mozilla Firefox).