Diplomă de premiere                                                 
Atenție! Documentele de mai sus sunt valabile numai cu semnatura şi ştampila în original! Avem rugamintea să trimiteţi într-un plic autoadresat, la adresa : O.P 5, C.P 20, Ghişeul 1, Piteşti , Argeş, cu menţiunea Concursul „Micul Artist” toate documentele, completate integral, inclusiv cu număr de înregistrare, semnate şi ştampilate de către directorul unităţii şcolare participante, în vederea obţinerii ştampilelor şi semnăturilor în original ale organizatorilor generali (Şcoala “Radu Stanian” şi FECED).

Plicurile pot fi expediate către Editura Diana în termen de maximum 30 de zile de la data desfășurării concursului (15 noiembrie 2017), materialele urmând a fi returnate către dumneavoastră la sfârșitul semestrului I al anului școlar 2017-2018.

Important: Pentru a salva fișierul apăsați butonul "Vizualizare PDF". Butonul de descărcare se află în partea de jos a documentului, sub forma unei dischete (în programele de navigare: Internet Explorer și Google Chrome) sau în partea din dreapta sus, sub forma unei săgeți care este orientată cu vârful în jos (în programul de navigare Mozilla Firefox).